Behöver du ta dig från skiss till färdig e-learning?

Uniq Interaction kan hjälpa dig!

Vi strukturerar och anpassar ditt material.

Med modern pedagogik, illustrationer och film skapar vi interaktiv utbildning.

Vi gör kurserna tillgängliga för alla, och hjälper dig följa deras utveckling.

Vill du och dina kolleger vara med och skapa Sveriges bästa e-learning med oss?

arrow
arrow

CAB Group Mjukvaruutbildning

 

Om CAB Group

CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons- och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. Sjukvård är ett område som CAB också verkar inom, genom dotterbolaget Boka Doktorn AB. CABs kunder finns i hela världen och de flesta bilskadereparationer i Norden beräknas med CABs system.

CAB Group

Projektet

Digital grundutbildning i mjukvaran CAB Plan

CAB Group bestämde sig för att satsa på interaktiv utbildning i deras mjukvara CAB Plan, ett produktionsplaneringssystem för skadereparationer. Anledningen var att de ville avlasta sina säljare genom att låta nya kunder komma igång med e-learning istället för utbildning ledd av säljaren och på så sätt kunna genomföra sin expansion i de nordiska länderna enligt plan. Målet var en grundutbildning som hjälper användaren att komma igång med systemet på egen hand.

CABPlan

Nyttan

Avlasta säljarna för fortsatt expansion

Utbildningen som producerades fokuserade på de viktigaste områdena och målet var att hålla utbildningen till tjugo minuter. Innehållet delades upp så att kursdeltagaren själv kunde välja om hen vill gå igenom utbildningen från start till slut eller kanske bara repetera ett separat avsnitt. Dessutom gjordes en svensk, en finsk och en norsk version med aningen olika innehåll, samt berättare på respektive språk.

 

Effekten

Säljresurser har kunnat omfördelas

Utbildningen har använts som planerat och tagits väl emot av nya kunder och användare. På så sätt har säljresurser kunnat omfördelas. Dessutom har den använts framgångsrikt både som snabbutbildning för vikarier som går in temporärt på en verkstad samt som demo för potentiella kunder.

Kontakta oss