Behöver du ta dig från skiss till färdig e-learning?

Uniq Interaction kan hjälpa dig!

Vi strukturerar och anpassar ditt material.

Med modern pedagogik, illustrationer och film skapar vi interaktiv utbildning.

Vi gör kurserna tillgängliga för alla, och hjälper dig följa deras utveckling.

Vill du och dina kolleger vara med och skapa Sveriges bästa e-learning med oss?

arrow
arrow

Om Uniq Interaction

 

Uniq Interaction kombinerar verksamhetskunnande med hög kompetens inom digital medieproduktion. Enkelt uttryckt innebär det att vi snabbt förstår ditt utbildningsbehov och omsätter det i engagerande e-learning. Vi har egna studios för inspelning av både ljud och film i våra lokaler i Landskrona.

Företaget startades 2006 av Stefan Blom och Mikael Salonen och hette fram till och med mars 2016 BSIP eLearning. Stefan har en bakgrund inom verksamhetsutveckling och affärssystem medan Mikael är utbildad ljudtekniker med lång erfarenhet inom digital medieproduktion. 


video studio

Filmstudio

"Film för lärande"

Vår filmstudio står alltid redo för inspelning. Oavsett om det är kundens egen personal eller en skådespelare från vårt nätverk som står framför kameran så är detta det mest effektiva sättet att spela in film. Vi spelar in mot green screen i studion vilket ger dig stor valfrihet att välja miljö.

 


ljud studio

Ljudstudio

"Välj själv speaker från vårt nätverk"

Vi samarbetar med ett stort antal skådespelare och andra professionella speakers. Du väljer själv vilken röst som passar ditt projekt. I vårt nätverk finns möjlighet till översättning och inspelning av de flesta språk.